Oepskanker

Het verhaal van Frank

Een “normale” chemo dag.

juli20

Donderdag 19-07-12: een “normale” chemo dag.

Ik ben weer vroeg wakker, ze komen je namelijk heel vriendelijk de medicijnen al om 0630 brengen.
Na zo’n 45 minuten komt het ontbijt. Ik ben misselijk dus besluit het bij kwark te houden en een kopje thee.
Nadat ik dat op heb de medicijnen er in, en is het tijd om de benen even te strekken… ik zie in de “huiskamer” een home trainer staan die ik op ‘standje miet’ een half uur gebruik.
Hoe gek ook, je knapt er wel van op, een beetje bewegen!
Dan maar de douche in, vandaag een schattige zuster die mij van mijn shirt ontdoet en ik ben klaar om even lekker af te douchen…heerlijk ook al is het nog steeds stront onhandig met 1 arm aan het infuus.
Aankleden is een makkie want deze zuster weet hoe het moet, ze had mijn schone shirt al over het infuus gedaan dus hoef niet met ontblote dikke bast de gang over om een zuster te zoeken die me weer kan aankleden.
Ik neem op mijn kamer weer even een extra pilletje tegen de misselijkheid :( deze doen het wel erg goed.
Vrouwlief is er vlak daarna en we zitten lekker op het bed, ze heeft vaseline voor mijn lippen mee, want die drogen rap uit.
Het is erg gezellig maar om 1230 is het rusttijd en is het weer tijd om gedag te zeggen.
Ik heb als lunch 3 broodjes, een soepje en een fruit salade, vooral het fruit is toch wel erg lekker :) ik lust tenminste nog van alles!
Wanneer ik het eten op heb en mijn hoofd neerleg ben ik zo in slaap, maar om 1400 uur gaat de eerste chemo alweer aan, dus echt slapen zit er niet in.
Om half 3 komt mijn moeder en mijn Oma, die blijven een tot een uur of 5, het is erg gezellig en het dood de tijd super! Bezoek sleept je er toch wel doorheen!

ETENSTIJD! Ik heb 1 gehaktbal, 10 parijse aardappelen en bakje vanilla vla, meer dan genoeg lijkt wel. Honger hebben doe ik namelijk niet meer.

In de avond komt er weer visite, Thijs en Georgia, ook weer heerlijk! We hebben goede gesprekken en er wordt goed gelachen…kijk! Bonuspunten :)
De avond kruipt na het vertek van mijn viste en ik moet weer aan het plasmiddel omdat ik teveel vocht vasthou :( dat betekend dus elke 15 min op de plee!
Het laatste weeg moment is pas om 0:00 dus ik moet het maar even uitzingen, mijn vrouw komt nog even op de Skype, ze legt de laptop op mijn plekje van het bed thuis, zodat het net zo is alsof ik er lig en haar kant op kijk…..
We zeggen na het weeg moment weltrusten, en ik ben zo weg! ZZzZz

One Comment to

“Een “normale” chemo dag.”

  1. Avatar juli 20th, 2012 at 17:28 Raymond (Dutch_guy) Says:

    Goed om te lezen dat het zo goed gaat! En wat anderen al schreven, lekkere schrijfstijl.


Email will not be published

Website example

Your Comment: